Handsfree kolf Schoonmaken (reinigen / uitkoken) – 4mommy.nl
Meteen naar de content

Volg ons

Onze klanten vertellen het beter dan wij!

Contact

Handsfree kolf Schoonmaken (reinigen / uitkoken)

Handsfree kolf Schoonmaken (reinigen / uitkoken)

Het is belangrijk om je 4mommy handsfree borstkolf altijd na gebruik te reinigen. Was na het kolven altijd alle accessoires die met je borsten of melk in contact zijn gekomen.

Spoel alle onderdelen grondig af met warm water uit de kraan en gebruik vervolgens wat vloeibaar afwasmiddel om de onderdelen te wassen. Spoel daarna de onderdelen opnieuw af en laat ze aan de lucht drogen of droog ze af met een schone theedoek.

Naast het wassen van de onderdelen, is het ook belangrijk om ze minimaal eens per twee dagen te desinfecteren. Leg de kolfonderdelen in een grote pan en zet ze onder water. Breng het water aan de kook en laat het minstens vijf minuten doorkoken, terwijl je ervoor zorgt dat alle onderdelen ondergedompeld blijven.

 

Een andere optie is om de onderdelen in de vaatwasmachine te plaatsen, maar zorg ervoor dat er geen voedselresten in de vaatwasser zitten om verkleuring te voorkomen.

Plaats de grote onderdelen in de bovenste rek en de kleine onderdelen in de bestekmand en zorg ervoor dat de temperatuur tussen de 65-70 graden is. Als je thuis een elektrische stoomsterilisator hebt, kun je deze ook gebruiken. Plaats altijd de borstschild met de opening naar beneden. Let erop dat alle 4mommy handsfree kolven maximaal 5 minuten op 100 graden kunnen worden gereinigd.

Deze reinigingsstappen zijn ook te vinden in het bijgeleverde instructieboekje.

Niet goed? Geld terug!!

Wij hanteren een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.*

Veilige betaalopties

Veilig online betalen met je eigen bank.

PostNL

Bestel vóór 16.00 uur en ontvang jouw bestelling de volgende werkdag in huis.

Helpdesk

Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.