De juiste maat borstschild is essentieel! – 4mommy.nl
Meteen naar de content

Volg ons

Onze klanten vertellen het beter dan wij!

Contact

De juiste maat borstschild is essentieel!

De juiste maat borstschild is essentieel!

 

Het Belang van Handsfree Kolven: Hoe Kies Je het Juiste Borstschild?

De vrijheid en het gemak van handsfree kolven hebben veel vrouwen geholpen om het kolven in hun drukke schema's te integreren. Om echter het maximale uit je handsfree kolfervaring te halen en comfortabel te kunnen kolven, is het essentieel dat je beschikt over een borstschild van de juiste maat. Hierdoor kan de handsfree kolf optimaal functioneren.

Hoe Meet Je Jouw Tepels Correct voor de Perfecte Maat Borstschild?

  1. Meting van de Tepeldiameter: Begin met het meten van de diameter van je tepel. Belangrijk hierbij is dat je de tepelhof niet meerekent. Dit is cruciaal voor een nauwkeurige meting. Gebruik een liniaal of een meetlint om deze meting uit te voeren. Wanneer je je metingen hebt, raadpleeg dan het bijgevoegde plaatje (of referentietabel) om te bepalen welke maat borstschild ideaal is voor jou.

  2. Gevolgen van een Verkeerde Borstschildmaat: Het gebruik van een verkeerde maat borstschild tijdens het handsfree kolven kan diverse problemen veroorzaken. Je zou bijvoorbeeld kunnen ervaren dat je niet in staat bent om melk af te kolven vanwege een gebrek aan zuigkracht op de tepels. Andere problemen die kunnen optreden zijn pijn, verstopte melkkanalen, en in ernstige gevallen, borstontsteking. Dit benadrukt het belang van het kiezen van de juiste maat voor een optimale handsfree kolfervaring.

Visuele Hulp: Voor een duidelijker beeld van het belang van de juiste borstschildmaat, bezoek onze Instagram-pagina. Hier vind je een video die duidelijk het verschil laat zien tussen het gebruik van de juiste en de verkeerde maat borstschild tijdens het handsfree kolven.

Mocht je vragen hebben of twijfels over de maatkeuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chatfunctie op onze website. Ons team staat klaar om je te ondersteunen in jouw handsfree kolfreis!

 

Niet goed? Geld terug!!

Wij hanteren een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.*

Veilige betaalopties

Veilig online betalen met je eigen bank.

PostNL

Bestel vóór 16.00 uur en ontvang jouw bestelling de volgende werkdag in huis.

Helpdesk

Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.