Recept lactatie smoothie – 4mommy.nl
Meteen naar de content

Volg ons

★ Klantbeoordeling 9.5/10

✔ Persoonlijk advies ✔ Beste kwaliteit

Contact

Recept lactatie smoothie

Recept lactatie smoothie

Jouw borstvoedingsreis krijgt een smakelijke upgrade met een vleugje gezondheid en een heerlijke twist! We zijn verheugd om ons favoriete recept met je te delen, een blend van voedzame ingrediënten die niet alleen jou, maar ook jouw kleintje ondersteunen.

Onze Lactatie Smoothie is een harmonieuze mix van liefde en voeding. Van romige havermout tot krachtige spinazie, elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen om jouw melkproductie een boost te geven en je energie te geven. En terwijl je geniet van deze heerlijke creatie, kun je je draadloze borstkolf omarmen - een moderne metgezel die je de vrijheid geeft om te kolven terwijl je geniet van kostbare momenten voor jezelf.

Als moeders begrijpen we de balans die je zoekt, tussen zorg voor je baby en je eigen welzijn. Onze Lactatie Smoothie en de handige draadloze borstkolf zijn onze manieren om je te ondersteunen. We geloven dat een blije en gezonde moeder de basis vormt voor een gelukkige baby en een vervullende borstvoedingsreis.

Dus haal die draadloze borstkolf tevoorschijn, mix onze Lactatie Smoothie, en vind momenten van rust en versterking. Want jij, lieve moeder, verdient het om te stralen tijdens dit prachtige avontuur.

BEREIDINGSWIJZE 

1. Doe alle ingrediënten in een blender.

2. Mix tot een gladde en romige textuur.

3. Proef en voeg indien nodig wat honing toe voor zoetheid.

Niet goed? Geld terug!!

Wij hanteren een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.*

Veilige betaalopties

Veilig online betalen met je eigen bank.

PostNL

Bestel vóór 16.00 uur en ontvang jouw bestelling de volgende werkdag in huis.

Helpdesk

Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.