"Welke zuigkracht heb ik nodig voor de draadloze kolf? – 4mommy.nl
Meteen naar de content

Volg ons

★ Klantbeoordeling 9.5/10

✔ Persoonlijk advies ✔ Beste kwaliteit

Contact

"Welke zuigkracht heb ik nodig voor de draadloze kolf?

Maximaal comfortabel vacuüm, welke zuigkracht heb ik nodig?

Heb je weleens gehoord van maximaal comfortabel vacuüm? Als je een handsfree borstkolf aanschaft en je voor het eerst gaat kolven, dan weet je vaak niet welke zuigkracht en kolfritme je nodig hebt. Het is belangrijk dat je de juiste zuigkracht en ritme vindt om comfortabel te kunnen handsfree kolven. De zuigkracht en ritme wordt het maximaal comfortabel vacuüm genoemd. Hoe kom je je hier achter? Welke zuigkracht niveau heb ik nodig? Deze vraag krijgen wij regelmatig.

Laten we eerst beginnen, dat geen enkel vrouw hetzelfde is en dit geldt ook voor de borsten. Vaak wordt er gedacht: “hoe harder de zuigkracht, des te sneller mijn borsten leeg worden gekolfd”.

Echter werkt dit niet zo, omdat dit geheel afhankelijk is van je tepel die je plaatst in de tunnel van de borstschelp. Als je begint met draadloos kolven, zul je zien dat je tepel in de tunnel wordt gezogen. Als je de draadloze kolf te hard zet, dan kan het zijn dat je tepelhof ook de tunnel mee ingezogen wordt.

Dit hoort niet, daarom is het altijd belangrijk om de juiste borstschild aan te schaffen. Als je tepelhof de tunnel word ingezogen, klem je als de ware je melkkanalen.

Dit gebeurd vaak in combinatie met een te hoge zuigkracht en verkeerde maat borstschild.

Wat gebeurt er dan -> je melkkanalen worden afgeklemd -> hierdoor komt de melk niet goed uit je borst- > je ervaart pijn - > je kolft minder melk af dan er eigenlijk in je borst zit. Ook zijn de melkkanalen in de borsten van ieder vrouw anders. De ene vrouw heeft dunne melkkanalen en de andere weer bredere. De melk is vaak bij smalle melkkanalen krachtiger dan bij de bredere. Daarom is het belangrijk dat je de juiste ritme vindt, die aangepast is aan jou melkkanalen.

Om terug te komen op de vraag “hoe weet ik welke zuigkracht ik nodig hebt”.

Daar hebben wij helaas geen kant en klare antwoord op, omdat dit erg afhankelijk is van de bovenstaande factoren. Het is simpelweg door te proberen en aan te voelen wat voor jou werkt en fijn is, zo zul je snel er achter komen wat voor jou het fijnst is.

Niet goed? Geld terug!!

Wij hanteren een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.*

Veilige betaalopties

Veilig online betalen met je eigen bank.

PostNL

Bestel vóór 16.00 uur en ontvang jouw bestelling de volgende werkdag in huis.

Helpdesk

Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.